Věčné téma

Věčné téma

Anotace: L´amour c´est la mort

Sbírka: Věnováno TOMu klukOVI

Osud si s námi pohrává.
Asi se hodně vyžívá v sarkasmu.
Kolotoč euforie a štěstí.
Láska je kurva k nezaplacení.

Odvykací kúra.
Prý sejde z očí, sejde z mysli.
Tak to jste ještě nemilovali.

Slzy.
Vyvěšené sluchátko.
Němá touha.
Vzkazy v písku.
Růžové brýle.
Tři nemůžou hrát hry pro dva.
Autor Nussichoco, 05.09.2009
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: sioned
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí