L´amour

L´amour

Anotace: Risk se někdy vyplatí

Ležím tu schoulená v klubíčku jako kočka,
do očí se mi vkrádají slzy,
snad příjde brzy,
ale já počkám..

Později:
Myslím na něj.
"Tvé oči mi připomínají galaxii hvězd"
řekl mi jednou
"a taky mléčnou dráhu bezednou." 
dodal.

Dřív jsem si tolik nevážila okamžiků s ním,
pokládala jsem je za samozřejmé,
ale teď už je zřejmé,
že o něm můžu jen snít.

Kdybych jen nebyla taková sketa,
není přec konec světa,
mu pravdu říct.

Mám, nemám?
stojím u jeho dveří.
Zaťukám.
Otevře.
Pátravě si mě měří.

"Miluju Tě" zašeptám do ticha.
Ticho.. nikdo ani nedýchá
"Já miluju Tebe a nikdy nepřestanu"
zazubím se "A pusu nedostanu?"

Autor Nussichoco, 05.09.2009
Přečteno 328x
Tipy 8
Poslední tipující: Fenceless, Květka Š., hašlerka, Samotář Samotinký, nejsembásník, TrendyGirl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezké

28.09.2009 22:47:00 | hašlerka

líbí se, risk za ST!

05.09.2009 15:24:00 | nejsembásník

mooc hezký :) ST

05.09.2009 14:31:00 | TrendyGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí