Veverka

Veverka

Anotace: ...

Skok, jen ve větvích šum,
koruny život a větve dům,
rychlost je smysl a vítr cit,
slunce dá sílu na živu být.

K nebi, chci ještě výš,
jenom se mihne, víc nevidíš,
zahlédni krásu, co žije teď,
do světa mžiku, duši mi veď.
Autor Demedalex, 05.09.2009
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, Bíša, Severka, Maro Deives, Samotář Samotinký
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí