Oddaná

Oddaná

Anotace: ...strašně moc Tě...Ty víš, že se to nemá moc často vyslovovat ani psát:)...

Chci být Tvou knihou nepopsanou,
listuj si ve mně jak jen chceš,
že miluju Tě, snad promineš.

Kapičkou rosy na Tvých řasách,
odleskem jemné, něžné tváře,
jen uschlým listem do herbáře.

Rozmarné léto pomalu končí
a přichází podzim, kdy večer je dlouhý
rozprostři pode mne všechny své touhy.

Jsi ten, pro koho má smysl čekat,
jsi roztodivné slovo ticha,
jsi důvod, proč mé srdce dýchá.

Pevnou skálou v divokých vlnách
zachytím se Tě a nepustím,
jsem oddaná Tobě. Teď to vím.
Autor Simísek, 05.09.2009
Přečteno 475x
Tipy 22
Poslední tipující: fuu, Mbonita, LucQa, Psavec, Nuviel, Andělskými perutěmi chráněna, maliska, Ariella13, Bíša, tristan, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

*dokonalost*

07.09.2009 16:11:00 | LucQa

..souhlasím

05.09.2009 21:34:00 | hašlerka

krásné vyznání...

05.09.2009 20:45:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí