Ta dvě slova

Ta dvě slova

Anotace: Ach bože..

Je tak snadné opustit tě,
bez času na smutek,
hledám jen cestu, kterou jít,
snažím se skrýt,
že přes to všechno chybíš mi.

Lahví vína
jsme zaháněli strach
a nedopalky cigaret,
ukazovali nám cestu
z našeho malého světa..

Prosby, chceš toho tolik,
nečekám, že pochopíš,
jak moc jsem ti dala
a kolik z toho se vrátilo zpět..

Miluji tě, tolik to znamená?
Nebo jen dvě slova,
stejná jako všechna jiná,
tak moc bych chtěla vrátit čas,
snad abych to už nikdy neřekla,
snad abych tak moc nechtěla slyšet,
že jsem tvé všechno.
Autor Gabika, 05.09.2009
Přečteno 639x
Tipy 9
Poslední tipující: La Suneteto, Radek.oslov.Šafárik, el viento, Psavec, Bíša, tristan, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Veniet illa dies.

A den se přece rodí!

14.09.2009 15:44:00 | La Suneteto

Dál ten příběh znáte, dál ho prožíváte...

05.09.2009 21:46:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí