radost lidských srdcí

radost lidských srdcí

Anotace: %%%

Ta svatba se nesla jako pták
když křídlem čeří vzduch
stála na nohách od stolů od židlí
vzhlížela se v lesku sklenic

pózovala jako voják na vartě
a se smíchem se pozorovala
když tancovala cítila se lehce
jen šaty se jí motaly jak jorkšír

když se motá pod nohama
a sem tam i chlemtala vodu
žízniva ve svých přáních a iluzích
očekávajíc své touhy na podnose

jehož stříbrný lesk hází prasátka
honící se po zdech restaurace
která je průchoďákem nových vztahů
startovním blokem pro manželství

s tou svatbou se točil celý svět
její spánek už čekal v každém koutu
každý stín jí připomínal cvrkot hodin
cítila se blaze díky tomu že se lidi berou

ještě z lásky že mají čas si říci co cítí
o čem sní nebo o čem by snít měli
aby se neztratila radost
z lidských srdcí.
Autor tristan, 05.09.2009
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí