Svůj smysl hledám..

Svůj smysl hledám..

Anotace: po dvou a půl letém vztahu.. který nějak nevyšel o mém znovu hledání sebe samotné.

Ztracená kdesi,
kde, všechno končí,
Svůj smysl hledám,
Tebe se neptám,
kdy to všechno skončí.

U začátku srdce,
jsem tam, a přece
Svůj smysl hledám,
Tebe se neptám,
Jak zní zvony k lásce.

Na minulém břehu,
tam rozdals mi něhu,
Tam svůj smysl hledám,
Tam Tebe se zeptám,
Proč je tak těžké.. Být zase spolu.
Autor ProstěEMA, 06.09.2009
Přečteno 310x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí