Mohyla lásky

Mohyla lásky

Anotace: .....

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

MOHYLA LÁSKY.
Je toho hodně co napsat bych chtěl,
jen kdybych verš na všechno mněl,
víc bylo třeba v mládí se učit,
nemusel bych mozek tedˇtolik mučit.

Byla by slov jistě zásoba veliká,
stavební kameny každého básníka,
nejsem už nejmladší,přesto dál budu skládat,
kámen ke kameni,snad nabudou mi padat.

Láskou je svážu,hezky pěkně k sobě,
líbit se budou, snad alesponˇtobě,
pro tebe je skládám,mohylu lásce stavím,
snad jednou řekneš si,že jsem byl tím pravým.

MILOVÁNÍ.
Milovat to neznamená jen mít rád,
milovanému se celý musíš dát,
rád můžeš mít kde co a kde koho,
milovat můžeš jen jednoho.

Já za my, musíš vyměnit,
jeho život štěstím se snaž naplnit,
neboj,stokrát se ti to vrátí,
milovaný,tě bude vždy milovati.
Autor jozífek, 06.09.2009
Přečteno 607x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí