ÓDA NA OLDIES A JEJICH LESK

ÓDA NA OLDIES A JEJICH LESK

Anotace: Chápu, že dnes láska je otázkou krásy, ale nesouhlasím s tím.

ÓDA NA OLDIES A JEJICH LESK

Uhrančivá jako pár očí Elizabeth...
Osudová jako pohled Vivien...
Ledabylá a ležérní jako sama Rita...
Neponížena, neposkvrněna, doteky neubita.

Smyslná jako šarmantní slečna Brigitte...
Důstojná a něžná jako Kelly Grace...
Tak úchvatná jako snad jen... Jean může být...
S takovým šarmem a lehkostí musí se lépe žít.

Až budu božská, tak jako Sophia...
Tak vynikající jako jen Bilie...
Požijem šampaňské, tu kapku opia...
Zavzpomínáme, jací jsme byli.

U krbu na kožešině s tygří hlavou...
V síťových rukavičkách uvrhnuv Tě do svých spárů...
Rafinovanou, rádoby dokonalou...
Okusíš mne jako jablko sváru.

Milovat takový symbol ženství.
Žena bez lacinosti a zároveň bez studu..
Byl bys propadnul do šílenství...
Ale já oldies nejsem ba ani nebudu.
Autor Turmalina, 14.11.2005
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pane jo....klobouk dolů. Supr!

14.11.2005 23:23:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí