Vyznání

Vyznání

Anotace: Silný býval, pak přišel cit a je zranitelný...všechno má svou cenu...

Síla odchází,
svaly chřadnou,
slabost vychází
až z nitra nesnází.

Silný jsem býval,
myšlenky skrýval,
bojoval sám
a silou jsem plýtval.

Pak přišel cit,
cit plný touhy
a hřejivé krásy,
který vklínil se...
hluboko mezi mé vlasy.

A ta síla,
kterou jsem mával,
ta lehkost bytí
se kterou jsem vstával
zmizela...a je pryč.

Už nejsem tak silný,
ten cit je má achylova pata.
Přišel, nikoho se neptal,
usadil se natrvalo
a to mi velkou sílu vzalo.

Touha, vášeň, dotyky
úsměv a sen jsou poznáním,
jsou než síla krásnější
a jsou pro tebe mým vyznáním.
Autor greenus, 06.09.2009
Přečteno 688x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí