Básnička

Básnička

Anotace: Nevím proč jsem tuto báseň napsala v podání kluka,snad se mi tak víc líbili...

V srdíčku vyrytou,
básničku ukrytou,
chtěl bych ti říct.
Nemám slov,nemám odvahu,
poznal jsem tvou povahu.

Avšak pozdě,měl jsem dřív,
měl jsem ti říct co bylo tu dřív.
Byla to láska,byl to smutek,
ale co teď když skutek utek?

Vstal jsem z postele,
usedl ke stolu,
napsal báseň jak hrozně tě miluju.

Ty sis myslela jak jsi naivní,
a já čekal kdo mi odpoví,
odpoví máš-li mne ráda,
nebo mě bereš jako kamaráda.
Uplynul týden a ty jsi nepsala.
Slza skanula a naděj ve mně umřela.

Neměl jsem odvahu,teď vím v čem byla chyba,
miloval jsem dívku co lásku skryla.
Skryla ji v sobě jako lišku v noře,
skryla ji a udusila v sobě.
Autor Tvoje Hvězdička, 06.09.2009
Přečteno 523x
Tipy 7
Poslední tipující: Cataliina, al-pacino, malá slečna, René Vulkán
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné!!! :-)

20.03.2018 13:16:34 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

děkuju za radu a tip :)

30.09.2009 20:05:00 | Tvoje Hvězdička

Piš a piš a piš a uvidíš, že ti půjde pořád líp.

30.09.2009 16:06:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí