Nevěra

Nevěra

Anotace: @-}-

Co se to dnes děje,
kdo se v dáli směje,
led mě u srdce hřeje,
kde je láska, tak kde je?

Jistá sem si byla,
když sem se večer doma myla,
že si měl v noci sen
a ne že si s ní šel ještě ven,

věřila jsem slovům tvým,
že neumíš napsat ani rým,
prý semnnou ti je tak krásně,
tak proč píšeš jiné básně,

v tu chvíli sem si přála abys nebyl,
když kamarád mi tohle sdělil,
proč dokážeš si semnou hrát,
já s city k tobě se musím prát,

do obličeje ti to vpálím dnes,
chci abys mi mé věci dolů snes,
já s tebou končím, tak měj se pá,
nechci už být nikdy tvá!!!
Autor Gamy, 14.11.2005
Přečteno 357x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí