Krásné ráno

Krásné ráno

Anotace: krásné ráno

1.12 2008

Krásné ráno

krásné ráno Ti přeji Lásko má,
krásné ráno aby jsi měla,
krásné ráno miláčku můj,
krásné ráno drahá má,
krásné ráno Ti chci přat,
krásné ráno Ti věnovat,
krásným ránem Tě milovat,
krásným ránem se Ti věnovat,

Krásné ráno Ti přeji,
krásné ráno téže i den,
krásné ráno s něžným polibkem,
krásné ráno pro Tebe jen
Autor JarekBrnoCz, 06.09.2009
Přečteno 580x
Tipy 4
Poslední tipující: Tacca, carodejka, Kubino 2
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

srdcem a city psané

09.09.2009 22:54:00 | JarekBrnoCz

Krasne a uprimne vyznani.

06.09.2009 23:20:00 | carodejka

něžné vyznání

06.09.2009 20:54:00 | Kubino 2

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí