Miluji Tě

Miluji Tě

Anotace: miluji Tě

29.11 2008

Miluji Tě

Miluji Tě lásko má,jen nevím jak to říct
miluji Tě celým svým srdcem
miluji Tě jen nevím jak povědět to mám přesto se ostýchám
miluji Tě,ale nestydím se
miluji Tě jen se bojím
miluji Tě jen nevím jak říct Ti to mám
miluji Tě co stím dělat mám
miluji Tě jak říct to mám
miluji Tě co mi nato povíš
miluji Tě jak to udělat mám
miluji Tě jen nevím jak to říct dál
miluji Tě už dávno jen se bojím a Ty víš proč
miluji Tě co dělat mám život mě trápí,ale Tebe Chci
miluji Tě co mi povíš
miluji Tě že jsi
miluji Tě a toužím po Tobě
miluji Tě co dělat mám
miluji Tě a dík že jsi
miluji Tě
Autor JarekBrnoCz, 06.09.2009
Přečteno 499x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velmi pekne.

06.09.2009 23:21:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí