Nikdy jsi nezavolal mé jméno

Nikdy jsi nezavolal mé jméno

Anotace: ..z 13.11.2007 ..vím, nic moc po kvalitní stránce...ale každej nějak začínal..

Na nebi dopisy
Které si nikdy nepsal
Černá s bílou se mísí
Tys mě vážně neznal

Tvá ruka byla tajemnou
Však nespočla nade mnou
Možná i zlatou byla
Ji snad zachránila
Mě potopila

Unavené oči po probdělé noci
A ty jsi zmizel bez pomoci

Nikdy jsi nezavolal mé jméno
Na které jsem čekala
Sama jsem jej neznala
Kolem bylo chladno

Ty bolestivé vzpomínky
Udusíš
Nechci slyšet o něm zmínky
Prosíš

Poslední bránu k němu zavíráš
Tiše bez něj usínáš
Autor Giginka, 06.09.2009
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Oťas, al-pacino, Psavec, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí