nevíme, nevíme..

nevíme, nevíme..

Anotace: nevím, prostě nevím:) rozporuplné pocity a nevědět

Žádná přání nemít
Nevědět co chtít mám
Žádný život nežít
Nevědět, leč zůstat sám.

Zažít slova ty a já
Jednoho dne chtít
Co nám život asi dá?
Šťastni spolu být.

Ani nevím, proč něco psát
Mít ze života kaši
Jít si ještě chvilku hrát
Spát já půjdu radši.
Autor Iraem, 06.09.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí