... báseň o láske ...

... báseň o láske ...

Anotace: ... ,z lásky, ...

Počujem tvoje slová,
hľadám tvoje myšlienky,
túžim hľadieť ti do očí,
túžim ťa objať,
v láske sa ti celí odovzdať,
nijakú inú už nikdy nehľadať,
naveky hladiť tvoju tvár,
a naveky chcem ti povedať,
milujem ťa,
po žiadnej inej netúžim.

Darujem ti svoje srdce,
naveky dám ti svoju dušu,
ak umrieš,
umriem s tebou,
ak ma opustíš,
umriem sám,
ani smrť nikdy nezničí,
moju lásku k tebe.

Tak príď,
odídeme spolu,
odídeme tam,
do tých lásky krajov,
kde nik nás nikdy nenájde,
navždy buď mojou,
nastúp,
ja budem tvojou loďou,
a len lásky vlny,
odnesú nás na to miesto,
kde naveky zostane naše hniezdo.
Autor Gonta, 06.09.2009
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí