vždyť za tebou

vždyť za tebou

Anotace: ... musím ...

.
hudbou zníš nádherná
pod záhybem tuniky
rockenroll přiznala’s
luno až ke zbláznění
růžovoprsá


přicházíš

pradávná touho
a já tě proklínám
vždyť za tebou musím
tajná přání zkusit
ač hledám jen svůj klid

už odejdi
a nechtěj mne
prosím

za tebe
za sebe
bez těla
bez duše
bez nebe
zakoušíme
snad do dna

zůstaň tak nahá
jak jsem tě vítal
na svět já

a křič

"Jsem !"
.
Autor a_tao, 07.09.2009
Přečteno 577x
Tipy 20
Poslední tipující: Agniezka, Prokešová, Mraveneček, Lorraine, Házté, isisleo, Kubino 2, Marupiara, Psavec, Tacca, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..nerozezpíváváš jen své myšlenky..nýbrž i naše..

07.09.2009 21:58:00 | isisleo

něco mě na tom unáší... ST

07.09.2009 01:37:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí