Slzy

Slzy

Anotace: ...chlapi nepláčou? Blbost...

Každou minutu, každou vteřinu,
padají slzy na mojí peřinu.
Nejsou to však kapky radosti,
jsou plné smutku a starostí.

Brečím kvůli naději.
Jak mám žíti snadněji?
Nemůžu se všeho vzdát,
neměl bych pak sebe rád.

Pojď si pro mě,
čekám tu na tebe,
pojď si pro mě,
odnes mě do nebe.

Odnes mě do ráje, kde budem tančit,
vesele popíjet, s přáteli jančit.
Nebo radši, kde klid najdem,
koupím ti růže, na véču zajdem.

Proč mě zase tohle napadá,
za to může ta blbá nálada,
která mě ovládá již dlouhý čas,
řekni mi, kdy uvidím tě zas?

Nic z toho nevím a tak pláču jen,
čekám na tebe, čekám na onen den,
kdy budu s tebou a utřu slzy,
už jenom doufám, že bude to brzy.
Autor Henry Chinaski, 07.09.2009
Přečteno 463x
Tipy 4
Poslední tipující: Damína, Házté, jesterka, Alfííík
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

musí se ti to splnit...

01.11.2009 12:42:00 | Ambri

otázkou je kde a kdy chci být/budu šťastnej

15.09.2009 16:52:00 | Henry Chinaski

jednou se Ti to určitě splní..trvej na tom..chtěj být šťastný ..a budeš:-)

15.09.2009 16:24:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí