Myslela jsem

Myslela jsem

Anotace: Zlomene srdce, co vice dodati.

Myslela jsem, že miluji, ale až teď vím, že jsem milovala.
Myslela jsem, že miluje, ale až teď vím, že ne.
Myslela jsem, že jsme, ale až teď vím, že jsem se pomýlíla.
Myslela jsem. A teď mám srdce zlomené.
Nechápu, nevím, neovlivním.
Dále sním, trpím a neodpustím.
Ne teď, teď to bolí.
Už nesjme spolu a přitom jsme byli.
Nechápu, nevěřím a křičím.
Nechápu, doufám a brečím.
Autor Zelena, 07.09.2009
Přečteno 309x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, Alfííík
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezká. Tak ať to brzy přebolí a zase miluješ a nějaký ON tě miluje!

10.10.2009 17:15:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí