Bez Tebe

Bez Tebe

Anotace: bez tebe jsem....

Bez tebe jsem bez srdce,
Já tě stále miluju,
i když slova znějí sladce,
já však do teď lituju,.

Od chvil co jsme byly spolu,
plynou dále měsíce.
Když uděláš krůček dolů,
dalších žen máš tisíce.

Nemůžu tu jen tak stát ,
a hloupě civět do nebe.
Pro tebe se budu rvát
taková sem bez tebe.
Autor Marry01, 07.09.2009
Přečteno 448x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí