Lásko

Lásko

Anotace: ???

29.11 2008

Lásko

Lásko
pojď ke mně blíž
přiviň se
přitul se buď má.

Lásko
jsi v mé náručí
umě Ti nic nehrozí
svým tělem Tě zakrývám
dávám pocit bezpečí.

Lásko
má jediná něžná milující.

Tobě svůj cit
a lásku chci Ti dát
jen na Tobě mi zaleží.

Lásko
buď má
a přimě stůj,
na oplátku zas
budu i Já Tvůj.
Autor JarekBrnoCz, 07.09.2009
Přečteno 496x
Tipy 1
Poslední tipující: Tacca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí