Máš krásné oči

Máš krásné oči

Anotace: Jak vytažené z pohádky

Máš krásné oči,
jak vytažené z pohádky,
topím se v nich,
jako na dně studánky.

Jemné vlásky,
co lemují Tvou tvář,
tak krásně odrážejí
sluneční zář.

Ručky jemné,
jak nejjemnější hedvábí,
tak ráda držím
pozornost mou vábí.

Po nebi
plném zářivých hvězd
posílám Ti: "Miluji Tě!",
i když jsi daleko...

přes mnoho cest...
Autor januve, 07.09.2009
Přečteno 588x
Tipy 4
Poslední tipující: r-a-d-a, Mraveneček, Bíša, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Jistě doletí k cíli

07.09.2009 21:49:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí