Jen pro tebe, Lásko!

Jen pro tebe, Lásko!

Anotace: ...něco, co se mi právě chtělo moc napsat

Jsi moje sluníčko,
jsi moje nebe,
ty moje zlatíčko,
já chci jen tebe.

S tebou déšť ustane,
slunce se rozsvítí,
mé srdce vždy plane
a mám radost s žití.

Pro tebe chci žít,
tobě vše dát,
po tobě toužit,
tobě se vzdát.

Už nechci plakat,
jen s tebou se smát,
tvé slzičky slíbat,
doteky tě hřát.

V tvém pevném objetí
navždy hořet toužím.
Lásko, lásko, kde jsi?
Ať se neusoužím!!!
Autor ona, 15.11.2005
Přečteno 1893x
Tipy 3
Poslední tipující: paneach, kouzelníček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (21x)

Komentáře

To je moc hezká bublavka. Vykouzlí úsměv a to je skvělé.
Jako čtenář mám tyhle básenky rád, Jsou malým lékem na duší…

06.11.2007 17:43:00 | kouzelníček

Zdar, no je to takové dětské, abych byl k tobě zcela upřímný. Ale co, hlavně že je mír :)
Ahoj
JirkaS

15.11.2005 11:50:00 | JirkaS

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí