Kameny povolily

Kameny povolily

Anotace: m+m

Co jsem vlastně udělal,
krom toho, že jsem miloval?
nevím, ale...
Na tebe se dívám dál...
a jsem beze slov.

Jen s němým úžasem,
sleduji tvou krásu,
jen s velkým úsilím,
hledám aspoň tón hlasu.

Ty cos přišla blíž
zatřáslas tou skálou
a teď už dobře víš,
že rozpadá se.
Tan pevný kamen
už víc nikde není,
odhalilas slabiny...
v nitru samém trhliny.

Jsem bezbraný,
na kolena padám,prosím...
nikam neodcházej,
životem mě doprovázej.

Chci s tebou být,
do nebe tě vzít
a bezbřehou řekou
přenesu tě tam,
kde s tebou mohu být
sobecky jen já sám.
Autor greenus, 08.09.2009
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí