Chtěl bych

Chtěl bych

Anotace: <3

Chtěl bych líbat Tě na Tvá víčka,
však Tvá láska je jako ohořelá svíčka.

Chtěl bych hladit Tě po Tvých vláskách,
vzpomínám na dny, kdy toulali jsme se po liščích stezkách.

Chtěl bych mít Tvou dlaň ve své,
jenomže my dva pár nejsme.

Chtěl bych vykřičet do světa, že Tě miluji,
ale ta pro níž to je o to už nestojí...
Autor JohnyS, 08.09.2009
Přečteno 537x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nevadi s tebou bych se klidne setkal/a, rad/a poznavam nove lidi...

09.09.2009 11:32:00 | JohnyS

Po liščích stezkách se netoulej. Mohly by se tam vyskytovat lišky nebo hůře- já.

08.09.2009 20:52:00 | Okřídlená Lištička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí