Soud

Soud

Anotace: další zhrzená láska

Je konec..teď.. čí to vina?

MÁ? Že..
nejsem slavná? Z plátna kina?
Uznávám...jsem trochu líná.
Ale...kvůli tobě mám být jiná?

TVÁ? Že...
Čím jsi se vlastně provinil?
Vím...to ty's můj smutek zavinil.
Ale...není to málo na odsudek?
Vždyť ty's soudce a můj rozsudek?

JEJÍ? Že...
v nevědomost sítě předla,
až tvou mysl z cesty svedla?
Že pak křivě svědčila,
když tvář kata zmerčila?

Viník se přec musí najít!

JÁ...
Smím se vůbec ještě hájit?
A jak daleko můžu zajít?

TY...
Může ti někdo vinu klást?
Hloupost je dát v úl plný plást!
Ty máš vést šetření, příběh přást.
Ty musíš soudit, ne se TŘÁST!

ONA...
To ubohé pískle bez hlasu?
Té snad vinu přičítat?
Když chřadne, tak jen pro krásu
a hlášení má předčítat?

Kdo vyřkne ortel, když za tímto prahem
jsi SOUDCE...a přesto VRAHEM...
Autor gaginas, 18.06.2004
Přečteno 1227x
Tipy 3
Poslední tipující: Křemen, bokken
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí