Zklamala

Zklamala

Anotace: Proč vždy zklamu lidi na kterých mi nejvíc záleží?

Sedím a koukám- výraz beznaděje
nevíš co se děje, ptáš se- naléháš
já dál zamlkle zírám do země
v hlavě spousta mínění je
myšlenky na rozchod, myšlenky na volnost
zároveň pomýšlím na tebe
vzpomínky kouzelné na chvilky magické
pocit, že jsem zklamala- sebe
tebe
nás
odpusť mi to zas, víckrát se tak nestane
pochop jen, že mé srdce láskou víc nevzplane
Autor malá slečna, 08.09.2009
Přečteno 343x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, Lioness, Anastacia-Jane, jesterka, Clarissa, Maro Deives
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm...Omlouvám se, ale ty víš jak to myslím...

08.09.2009 19:56:00 | malá slečna

Jen nevím, jestli TIP nebo ne...

08.09.2009 19:53:00 | Clarissa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí