Tichá voda

Tichá voda

Anotace: ---

Sbírka: Výkřik do tmy

Přemýšlel jsem,
co mám a nemám říci,
jak mám či nemám ti to říci,
zjistil jsem že nemám ti co říci,
a tak neříkám nic,
jenom mlčím,
nedělám hluk.

Jenom ty břehy stále melu,
dokud je všechny nesemelu,
nedopřeju si pokoje,
tak takhle,
tak to všechno je.
(2000)
Autor VaR, 08.09.2009
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí