Pohled

Pohled

Anotace: do dalšího čísla časopisu...tentokrát však má báseň adresáta

Když zavřu oči,
vidím tvou tvář.
Ať sen rychle skončí,
neb tys velký lhář.

Když setkají se naše oči,
Jak dřív jiskra nepřeskočí.
Přesto mě trápí pohledy tvé,
Proč díváš se, když řekl jsi ne.

Vidím, co se mohlo stát,
Má však smysl dál se ptát?
Proč skončilo, co nezačalo,
Co to asi způsobilo.

Neříkám, že mě máš mít rád,
už o to asi nestojím.
Snad trochu klidu moh‘ bys dát
Ať nitro své upokojím.
Autor Anye, 08.09.2009
Přečteno 355x
Tipy 13
Poslední tipující: Dreamer, Vlk v rouše, Miroslav Možný, boomslang, Fenceless, Agniezka, Kristýnka15, al-pacino
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tomhle Tě chápu

07.09.2010 14:21:00 | Dreamer

asi nebyl ten pravej...

23.09.2009 15:38:00 | Agniezka

jen vědět co srdce by si přálo, není tomo, není toho málo

09.09.2009 15:50:00 | al-pacino

jen vědět co srdce by si přálo, není toho moc, není toho málo

09.09.2009 15:50:00 | al-pacino

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí