Rty lásky

Rty lásky

Anotace: toť krásná věc...

Sbírka: Minulé zítřky

„Rozervané rty, rozervaná duše“,
„Krásou neoplývají“ odpovídá suše,
„Proč mne tak mučíte milá má?“,
„Abych si svou vlastní bolest utišila.“

„Vždyť krásná jste tak co vám chybí?“,
„Kdybych byla, snazší život byl by“,
„Krásu vaší nevidí jen slepí a hloupí“,
„Ano, ale těch je svět naneštěstí plný“.

„Milujte mne! Snažně Vás prosím!“,
„Cože? Příteli co Vás napadá?
Milovat se tady jako zvířata?“,
„Tak ať! Vždyť lidé přec slepí jsou“,
„Ano a slepí navždy zůstanou“.

„Již dlouhý čas na Vás stále myslím.“,
„Já na Vás ale nikoli, nejste Pánem mým“,
„Prosím! Ach! Potřebuji lásku!“
„Tak si kupte děvku! Ano bledou krásku.“
„Ne“, řekl sklíčeně, „ o tom to není.“
„Proč, Bože? Žádná není?“
Autor Manstein, 08.09.2009
Přečteno 511x
Tipy 8
Poslední tipující: DIDADA, W.O.K.O., PrinceznaHeliovýchbalonků, al-pacino, Aurelius
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kde jsou ty doby kdy děvky a umělci... markovi něco chybí nebo se to snaží předstirat podle mě ta nejlepší btw sem v šitu

26.11.2009 23:06:00 | DIDADA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí