Čekání

Čekání

Anotace: je těžké na Tebe nemyslet i když vím že tu jsi

25.11.2008

Čekání

Přicházím
a kolem sebe se dívám.
Rozhlížím se
a sleduji kde jsi,
kde Tě uvidím.

Stojím a přemýšlím,
kde Tě potkám,
kde zahlídnu.

O zed´ se opírám,
Tebe nevidím
začínám tesknout
úsměv mi z tváře mizí
začínám se sebe ptát
Kde jsi?
Proč nejdeš?

Ke stolu usedám,
začínám být nervózní,
co se stalo
proč nejdeš
proč nevoláš.
Zrak klopím,
jsem smutný
že jsem sám.

Přesto mi srdce říká,
neboj
ona příjde a ukáže se,
naděje mi svítá.

Znovu se rozhlížím
a dívám kolem sebe
a hle
vidím Tebe
Tvou tvář
Tvé tělo půvabné
Tvůj jistý krok,
jenž ke mně míří.

Úsměv a radost
mě zvedá
naproti Ti jít.
Chytám Tě
kolem pasu,
tisknu k sobě
a líbám.

Srdce jásá a buší jak zvon,
duše pookřála
stesk mizí.
Autor JarekBrnoCz, 09.09.2009
Přečteno 419x
Tipy 9
Poslední tipující: zelená víla, carodejka, al-pacino, labuť, Mbonita, Kars, Tacca
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji drahá přítelkyně :-) a téže i ostatním

09.09.2009 22:46:00 | JarekBrnoCz

Tve basnicky o lasce jsou jako balzam na dusi, krasne!

09.09.2009 18:03:00 | carodejka

Když srdce poskočí
Svět se štěstím
Zatočí

09.09.2009 08:14:00 | labuť

Tak vidíš, vyplatí se čekat

09.09.2009 07:48:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí