Vločky sněhu

Vločky sněhu

Anotace: ...něžný vrah...

Obraz nás dvou, koukám na zrcadlo,
vidím tam pár, co mě to napadlo?!
Tenhle obraz skutečnej fakt není,
tohle není realita, to je pouhé snění.
Chci tu mít tebe, chci tu mít tvé tělo,
ležet vedle tebe, cítit jak by se chvělo.

Na malým prostoru, mačkat se v páru,
ležet tu celej den, nemít nic v plánu,
jen tak se válet, koukat do tvých oček,
nebát se ničeho, nebát se sněhových vloček.

Nic z tebe tu se mnou ale není,
nevidím tvé oči, necítím tvé chvění.
Ležím tu sám a zabíjí mě vločky sněhu,
asi nikdy nepoznám tvou lásku ani něhu...
Autor Henry Chinaski, 09.09.2009
Přečteno 368x
Tipy 10
Poslední tipující: Lioness, deniska89, Házté, al-pacino, Zefi, J.U. Ray
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Achjo..soucitim..a krasne napsane ST

29.10.2009 20:14:00 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí