Ne, nic nebude v pořádku...

Ne, nic nebude v pořádku...

Anotace: Tahle básnička je stará přes pět měsíců, napsal jsem ji když se se mnou rozešla přítelkyně...

Ne, nic nebude v pořádku...
...tomu už nevěřím...
Se svými pocity se Ti už nesvěřím.
Budou to tři týdny a pořád mne smutek dusí,
slzy oči pálí a srdce trhá v kusy...
Vždyť „jen“ zapomenout stačí,
tak proč mi pořád slzy dlaně smáčí?
Jediné co po mě žádáš,
je abych zapomněl co mé srdce k Tobě cítí...
Proč Tvá láska zvadla tak náhle jako jarní kvítí?
Autor Azazen, 09.09.2009
Přečteno 326x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Princezna.Smutněnka, Laivindia, mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí