Přání

Přání

Anotace: Sladká a naivní a ble ble ble a no a co, jsem ještě mladá!

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

Přála bych si, aby si mě všimnul
On, jen on a nikdo jiný
A kdyby bylo tisíc krásek, a já mezi nimi
Aby měl modré oči – a ty jenom pro mě.

Přála bych si, aby se smál ze všech nejkrásněji
Tak, jak se jen šťastní lidé smějí
A tímhle krásným úsměvem
Smál by se na svět a pro mě.

Přála bych si, aby měl černé vlasy
A oblékal levnou bílou košili
A tmavé kalhoty, které se nosily
Už před pár lety – a teď znovu a pro mě.

Přála bych si, aby měl taky přání
Aby ve dnech a po nocích myslíval jenom na ni
Aby ve dne snil a v noci bděl jen kvůli ní
A ta ona bych byla já.

A tak z prstu sfoukávám vypadlou řasu
A vlakem vybírám co nejdelší trasu
Abych mohla v tunelu přitisknout dlaň na okno
A něco si přát...
Autor Trinity666, 09.09.2009
Přečteno 491x
Tipy 6
Poslední tipující: Lioness, hašlerka, mavi, Házté
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásná básnička a je-li konkrétní tak přeji ať se vyplní :) ST

18.09.2009 01:13:00 | Lioness

krásné přání

15.09.2009 11:58:00 | hašlerka

a moc hezká...ST !

09.09.2009 22:35:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí