Milostná ostraha

Milostná ostraha

Anotace: Noční múza mne opět navštívila... :)

Všechna tvá slova matoucí
a tělo vášní se lesknoucí,
uděláš ze mně žádoucí
aniž bych to chtěla.

Má touha není malá,
však zde funguje ostraha.
Té jsem se vždy bála
a odporovat nesměla.

Nemohu ti ani pusu malou dát,
dotknout se tě, u srdce hřát,
nebudu a nesmím s tebou si hrát,
na to nejsem dosti smělá.
Autor Tracy Beakerová, 09.09.2009
Přečteno 319x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, el viento, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí