Vyznání

Vyznání

Anotace: netřeba slov

24.11.2008, 07:10

Vyznání

S něhou
na Tebe myslím,
jak moc mi chybíš,
toužebně si přeji
s Tebou být.

Chybí mi Tvé objetí,
Tvůj dotek,
Tvá vůně,
Tvé něžné tělo,
chybíš mi Ty.

Neustále
na Tebe myslím,
v myšlenkách Tě mám.
Chybí mi Tvé objetí,
Tvá něha,
Tvůj dotek
něžný polibek.

Neustále se těším
na Tvé objetí,
nato jak moc mi chybíš,
na Tvé něžné rty.

Pořád na Tebe myslím,
v hlavě Tě mám
a v srdci
ještě víc.

Nemám klidu
nočního spánku,
neboť nejsem s Tebou.....

Tak jen vzpomínám
na Tvůj dotek,
na Tvé něžné rty
na Tebe.

Vyznávám
Ti tu sám sebe,
své city,
své srdce.

Vyznávám,
ale nevím komu,
snad jen Bohu,
který ví
víc než já sám
Autor JarekBrnoCz, 10.09.2009
Přečteno 759x
Tipy 2
Poslední tipující: carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadhera!

15.09.2009 23:27:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí