Přiletí? zazpívá?

Přiletí? zazpívá?

Ach,...
. jak je bolestné
žily mi to tne.

Ach,...
oko v slzách tone,
když bolest, bolest
v srdci,
ne nepomohou žádní v hlavě soudci.
musíš na lásku, skřivana
tlouci... tlouci!

A on znovu přiletí
a na rameno ti zazpívá
- to krásné citu souvětí!

Ach, jak je ta melodie sladká,
když cítíš jak tě objímá melodie lásky látka...
Autor L. Šebestián Borský, 10.09.2009
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí