Je t'aime

Je t'aime

Anotace: ...

"Je t'aime!" zaznělo mi z ticha do uší
a já hledal ten hlas
"Je t'aime!" v místnosti prázdné bez oken
tak vyděsil mne zas

"Je t'aime!" křik ticha všude kolem zněl
v uších bolest pulzuje
"Je t'aime!" jak hrozba se od stěn odráží
co vše vlastně žaluje?

"Je t'aime!" jdou záblesky ze všech stran
a já se pomalu skláním
"Je t'aime!" třeští hlava až k šílenství
už se déle neubráním
Autor Stranger, 10.09.2009
Přečteno 354x
Tipy 5
Poslední tipující: ilona, Muriel, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To se mi moc líbí:o)

10.09.2009 22:32:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí