Slza... Naděje

Slza... Naděje

Anotace: Někdy hledáme naději...mě se občas zatoulá někam do neznáma a pak se cítím špatně. Když ji ale najdu, je to jako bych našla továrnu Mattonky uprostřed sahary.

Sbírám pomačkané slzy,
co vždy s ránem na polštáři zmíraly...

A jejich vůně,
připomíná mi šálek čaje.
Už jich mám plnou hrst...jedna ale stále chybí, zatoulala se.

Každá z Vás.... má minulosti,
každá z vás má svůj důvod,
však ten věčný není.

Jen ta poslední, v koutě schoulená,
jen ta jediná...
naděje, má.
Autor Lenny, 15.11.2005
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí