Láska je možná...

Láska je možná...

Anotace: Umřeli ti a podvede milovaný možná... už nebudeš moci nalézt to co hledáš

Láska je možná...

Láska je možná
schovaná v poduškách
jiné ženy...
Schovaná pod bolestí
bojím se změny!
Zmítá mnou vzpomínka
a já jen pláču..
Jak blázen hloupý
do tmy zas skáču!

Cit jež mám v srdci bojím se dát.
Znamení odmítám - luxusní botičky!
Žádosti mužů ošklivých, beze cti...
Hloupé hry nechci hrát...
Kořistné rodičky...
A sex bez lásky a pak si jdi!?

Vždyť chci jen ohýnek
pod nebem z hvězd.
Maličký plamínek
v očích co pálí ...

Rozpuštěné vlasy
na nahém těle...
(Vnímáš můj dech ..
Vem si mě směle!)

A splněné sny
co se mi zdály ....

O Velkém muži,
V maličkém domě
Co občas také
pláče i pro mě!
O muži který rád
hladí mi vlasy
na prsou prostřených...
Blázen... jsem asi...!

Láska je možná....
Mrtvá
Autor Jahudkka, 10.09.2009
Přečteno 442x
Tipy 7
Poslední tipující: Špáďa, kouzelníček, Mraveneček, Ejí, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera, Jahůdko!

23.04.2010 09:59:00 | Špáďa

Není mrtvá jen spí. Věř mi, já jí vyděl na vlastní oči …

23.09.2009 20:37:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí