PLATANOVÁ ALEJ

PLATANOVÁ ALEJ

Anotace: - Bláhová poselství -

Sbírka: Bláhová poselství

.

Naslouchám šustí
Podivuhodná tajemství
loudí navzájem vysoké stvoly
tajemným šepotem odpovídají si
Naslouchám
Loudím i já
Povězte mi . . .
Úsměvný šepot se v ticho zvrátí
. . .
Kdože jsi neznámý . . . ?
. . .
Zvažuji odpověď
Ale ony nečekají
šustí a hladí se navzájem
. . . té Lásky . . .
co je kolem

Vzpomenu dávný podzim
Alej urostlých platanů
A já a Ty
Schůdky k nábřeží porostlé mechem
Drobné kaménky na břehu
Tvá dlaň
Tvá ústa
oči Tvé a tvář po květu vonící
Do mysli vkrádá se myšlenka
. . . jak dávno už nejsi . . . ? . . .

.
Autor Těšínský, 11.09.2009
Přečteno 392x
Tipy 6
Poslední tipující: labuť, zelená víla, Tacca, Květka Š., Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...však tiché kroky v dáli...
........Stále znějí...

11.09.2009 19:11:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí