Heroin

Heroin

Anotace: Bolavé ¦

Umírám a se mnou i touha k životu,
umírám, jsem jako na půl zlomená,
láska mě zradila
umírám a srdce se mi svírá,
lásko milená.

Umírám, snad myšlenka mě vzchopí na tebe,
ale dříve si nejspíš sáhnu na nebe.
Mizím v zatracení a je mi do breku,
ale mizím pryč, pryč z tvého doslechu.

Brzy se rozplynu do cela,
heroin se mi dostává do těla
a já blouzním,
vidím svět jako rozmazané tečky..
a už je ticho docela,
nemám co říct, umírám mlčky
Autor Nussichoco, 11.09.2009
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč umírání
k uzoufání
jen jeden kruček
od slovíček

11.09.2009 18:18:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí