Bolest s láskou

Bolest s láskou

Anotace: Jsou spolu a každá láska někdy bolí...je třeba je ale oddělit.

Bolest a láska spolu kráčejí,
nemohou ruce rozvázat,
nemohou už nic víc říct.
Jedině, že vyjdeš jím vstříc,
ruce jejich rozpojíš
a tím je oddělíš,

Co vybereš si?
Bolest nebo lásku?
Zvolme lásku spolu,
ukažme bolesti svá záda,
padne v zapomnění
a s čistou láskou za ruku
se všechno v krásné změní.

Ta bolest kráčí poblíž,
neotáčej se jinak poznáš
její novou tvář.
A jak chvíli se nehlídáš,
přijde blíž, neodoláš,
lásku z rukou vyrve
a už ji nikdy nevrátí,
zmizí v zapomnění
a nás dva zatratí.

Buďme silní,
změňme život,
vždyť ti
co víru neztratí
uzdraví se
a jen spolu jsou bohatí.
Autor greenus, 11.09.2009
Přečteno 507x
Tipy 10
Poslední tipující: Bíša, Psavec, klajusenka, Mbonita, januve, Bolemíra Nebeská, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano...zvládnem...

14.09.2009 10:16:00 | greenus

ja verim,ze to spolu zvladnem..hrozne moc bych te ted chtela obejmout:(

11.09.2009 16:38:00 | Bolemíra Nebeská

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí