ČTENÁŘ

ČTENÁŘ

Anotace: Tuto básničku bych chtěla někomu věnovat, ale už by o ni asi nestál...

Dlouho směl číst
jen z jejích očí
nad bílými hrnky
vě městě kaváren.
Četl jí osud z dlaní
- věštit neuměl -
vděčen za tu chvíli,
kdy její ruku
ve své držet směl...
Učil se číst v její duši
jak žák, jenž liter nepoznal,
k nitru se těžko pročítal...
Přišla mu na pomoc
se svou sbírkou básní
- trochu nevšedních -
a on pochopil...
Autor *Mia*, 15.11.2005
Přečteno 344x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná ...

15.11.2005 22:08:00 | NikitaNikaT.

To je dobré a uklidŇující.

15.11.2005 22:02:00 | Blazius

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí