Letící, zlatá stužka

Letící, zlatá stužka

Proč trpím láskou, proč? Proč trpím na svou touhu?
Pták vítá mne, slýšíš slunečního sluhu.
jest nový den ... Den nových krás.
Svět se se mnou točí. Dnes necítíte mráz.
Nádherný jas slunce. Nádherný den zpěvu chvění.
Já trn co se na chvíli v růži mění.
Andělům spadlo pírko z perutě,
láska letí. Letí! Nestojí v trní nehnutě.
Láska letí, přiletí.
Z vavřínového vikíře vyletí...
Autor L. Šebestián Borský, 11.09.2009
Přečteno 468x
Tipy 4
Poslední tipující: Matsuyama Tatsuko-chan, Kapka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milovat je zázrak...nebo prokletí...
moc pěkné...!

21.09.2009 18:13:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

pěkná ST.

11.09.2009 19:53:00 | Acham

Láska jak kapky deště
Naplní rybník Tvého srdce

Touhou

11.09.2009 19:43:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí