Labyrint

Labyrint

Anotace: Jednou večer...

Ztrácím se ve vlastních myšlenkách,
Topím se v slzách
a bloudím ve vzpomínkách.

Proč je láska na pohled tak krásná?
Proč vždycky tak hezky začíná?
Proč zároveň je cizopasná?
Proč ona? Ona jediná?

Jako noc v drahém hotelu,
užívat si a potom platit.
Jak tohle jen provedu?
Když nechci skončit?

Každý ví, co obnáší
I tak jí všichni chtějí.
Ten co donáší,
Ti co stavějí.
Autor Janca.LP, 11.09.2009
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: Házté, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Láska je opravdu labyrint,jak jí jednou propadnem,
zabloudíme a nevíme jak z toho ven.Hezky napsáno..

12.09.2009 06:59:00 | Acham

Jako noc v drahém hotelu,
užívat si a potom platit.

..........skvělý přirovnání...

12.09.2009 02:31:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí