Já mám tě ráda..

Já mám tě ráda..

Anotace: psáno od srdce...

Slza na srdci
srdce v přání
sny co se nezdají
sny co se žijí.
Láska na boji
krkavčí objetí
nůž se už nabrousil
nůž, který zabíjí.

Odvaha před smrtí
knoflíky štěstí
hodiny, rafičky
dveře do propasti.
Nádechy milenců
věrnost dvou laní
před bouří plamínek
teplo tvých dlaní.

Nádech mrtvého.
Polibek snů.
Vítr utěchy
noc všedních dnů.
Rozhled v naději
hvězda co padá
slova co neříkám
"Já mám tě ráda."
Autor klajusenka, 11.09.2009
Přečteno 649x
Tipy 10
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Labanda, Miroslav Možný, Samotář Samotinký, Kapka, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné vyznání...*:)

30.10.2010 20:05:00 | PIPSQUEAK

Zdařilé,pěkně se čte ,má spád ST:

12.09.2009 06:55:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí