praha je kulisa

praha je kulisa

Anotace: pro lay. http://www.youtube.com/watch?v=Tj6IeO_yzsM

praha je kulisa
obelhava slecny
v bilejch kosilich
bez cigaret


bejt loutkou neni lehky
nemuzes tahat za provazy
chces letet
ale musis jit



ve tme se kolibas
masa lidi vstava a tleska
musis se hledat
a nakonec najit
jestli chces jit dat




neumim bejt s nim
neumim bejt s nikym

nedokazu a nici me to zevnitr
sem sama a samotarka



praha je kulisa
zpev metra a vune cerstvejch novin
make-upy vsech cernobilejch lidi
zlamany podpadky
kelimky od kafe taky mluvi.






chci zpivat
a aby me nikdo neslysel
/tancit a ztracet pokoru/



cira bolest me dneska uspokojuje
kazdej dotek, na kterej si vzpomenu
fotka, co si prohlizim
slovo, ktery v hlave prehravam
vune, kterou na sobe porad citim



placu uz jen aby mi bylo lip
a to me hrozne zranuje
zevnitr.



kricim na semafory

vis,
drzej slovo


.


otlaceny nohy z baletu
a nemam kridla
a mit nikdy nebudu
.




tancim a zpivam



v mistnosti

z a z r c a d l e m





/čášážřšžářížáéížáé
ččřýášřýžíččýžýířážú/
Autor embryo v hlave, 12.09.2009
Přečteno 303x
Tipy 6
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Bíša, Egretta, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádherné tančení...

12.09.2009 01:42:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí