Ztracená láska ...

Ztracená láska ...

Anotace: ***

Že mám tě ráda dobře víš,
snad se na mě za to nezlobíš.
Kdo nevěří možná bojí se rád,
o lásku každý musí se prý rvát.
Já ten boj možná brzy vzdala,
volnou cestu do náruče jiné jsem ti nechala.
Tak si jdi a žij si svůj sen,
na mně brzy zapomeň.
Nebyla jsem hodna milovat
nezbývá než lásku proklínat.
Lítost a slzy tváře solí,
rány na srdci vážně hodně bolí.
Proč chtít někomu dát vše,
vyznívá vždy jako klišé?
Něco končí, něco začíná?!
Proč si připadám být zbytečná?!


Za první verše vděčím autorce "Loen" báseň "Pojď blíž"
Autor Prdelka10, 12.09.2009
Přečteno 489x
Tipy 10
Poslední tipující: kuskus pruhovaná, FrankieLamprt, verrinnka, jesterka, Radek.oslov.Šafárik, Ejí, v.hercik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné,usměv

14.09.2009 17:03:00 | Radek.oslov.Šafárik

Nejsi prokletá,....jen se to nedělá
zanechat partnera...není pověra !

12.09.2009 11:13:00 | v.hercik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí